Activatiecode aankopen

Hartelijk dank voor je interesse in ToertjeKasterlee. Sta je te popelen om te vertrekken maar beschik je nog niet over een activatiecode? Of wil je de zoektocht graag cadeau doen aan iemand anders? Dan ben je aan het juiste adres!

Via deze weg kan je voor € 10 een code aankopen waarmee je de zoektocht kan activeren. Deze code is ten minste geldig tot 6 juni 2021. Tot dan kan je de code op eender welk moment gebruiken. Het is dus perfect mogelijk om de code nu reeds aan te kopen, maar de wandeling binnen enkele dagen of weken aan te vangen. Merk op dat de wandeling 10 dagen na activatie beschikbaar is. Dat geeft u ruim voldoende tijd om deze eventueel in meerdere delen te voltooien.

Om een code aan te kopen, vragen we om hieronder je naam en e-mailadres in te vullen. Het is belangrijk dat dit een geldig mailadres is, omdat we je de betalingsinstructies en activatiecode per e-mail bezorgen. Je ontvangt deze instructies onmiddellijk na het starten van een aankoop via de knop onderaan.

Ten slotte benadrukken we dat de integrale opbrengst van ToertjeKasterlee gebruikt zal worden om de schoolwerking van de Klimtoren en de Waaier te ondersteunen.

Uw naam
Uw e-mailadres